Study guides

Q: How many seconds are in 42 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

Multiply the minutes by 60. Then add the 42 seconds.

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.

(120 seconds in 2 minutes) + (60 seconds*0.7 = 42) 120 + 42 = 162

60 seconds = 1 minute so 2520 seconds = 2520/60 minutes = 42 minutes.

42

7542 =125 minutes and 42 seconds 125 minutes = 2 hours and 5 minutes therefore 7542 seconds = 2 hours 5 minutes and 42 seconds.

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

7 hours, 12 minutes, 42 seconds

18 hours, 37 minutes, 42 seconds =67,062 seconds1,117.7 minutes18.6283 hours

6.7 minutes equates to 6 minutes 42 seconds.

3 minutes and 42 seconds.

2 hours = 2*60 = 120 minutesSo 2 hours 7 minutes = 120 + 7 = 127 minutes.127 minutes = 127*60 = 7620 secondsThen2 hours 7 minutes and 42 seconds = 7620 + 42 = 7662 seconds

It is 9 minutes and 42 seconds.

6 seconds 120 seconds or 1/20

56 minutes and 42 seconds

60 + 42 = 102 102 x 60 = 6,120

12 Minutes 42 seconds

10 minutes forty three seconds.

1 hour = 3,600 seconds 4 hours = (4 x 3,600) = 14,400 seconds 1 minute = 60 seconds 42 minutes = (42 x 60) = 2,520 seconds Altogether: (14,400 + 2,520) = 16,920 seconds I'm guessing you probably could have done that on your own.

2 hours and 42 minutes; or, 9720 seconds

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

2 hours 42 minutes 0 second is equal to: 2.70 hours in decimal format or 162.00 minutes or 9720.00 seconds

It is not possible to answer the question without an operator between the terms.

2 minutes and 42 seconds!